Citat

Kredsformand i Høje-Taastrup Heidi Yoma Rasmussen har sammen med formanden for den lokale skolelederforening sendt et åbent brev til byrådet, der roser de politiske prioriteringer.

Lærere og ledere sender rosende brev til byrådet: Kvitterer for ikke at spare på skolen

Publiceret

Den lokale lærerforening og skolelederforening i Høje-Taastrup Kommune har sammen sendt et åbent brev til byrådet, hvor de kvitterer for, at byrådet oprindeligt lagde op til store besparelser, men i stedet blev der plads til investeringer på skoleområdet.

Det skriver sn.dk.

"Vi oplever, at man i mange kommuner må spare, og det er dybt problematisk. Vi vil godt anerkende politikerne for, at de igen har prioriteret skoleområdet. Det er måske ikke så tit, at politikerne får ros, og derfor mener jeg, at det er vigtig at gøre det, når de fortjener det", siger formand for skolelederforeningen i Høje-Taastrup Casper Madsen, der har skrevet det åbne brev sammen med den lokale lærerformand Heidi Yoma Rasmussen

De to byder sig desuden ind som en dialogpartner, når politikerne i kommunen i fremtiden skal lave ændringer i folkeskolen. Og her peger de på inklusionen, som skolens største udfordring.

"Vi ser det som helt naturligt, at vi som fagprofessionelle er med, når der træffes vigtige beslutninger, så vi også kan komme med forslag til, hvordan man kan løse udfordringerne. Vi viser, at vi vil samarbejde om opgaven", siger Heidi Yoma Rasmussen til sn.dk.

sn.dk: Lærere og skoleledere: Her er folkeskolens største udfordring