Anmeldelse

Replikkontrol

Replikkontrol

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Underoverskriften sparker formodentlig støv op i mange lærerhjerner, der måtte mene, at behovet for sådan et system forsvandt med salmeversene. Men faktisk er der mange situationer, hvor man kan have gavn af at kunne noget udenad. Den dansklærer, der kan recitere et digt efter hukommelsen, er langt forud på opmærksomhedspoint frem for den, der kommer til at virke, som om han ser teksten for første gang.

Fakta:

Titel: Replikkontrol

Forfatter: Michael Iversen

ISBN: 978-87-7865-750-3

Pris: 78 kroner

Sider: 33 sider

Type: Bog

Forlag: Drama

Vi husker med kroppen, minder forfatteren os om. Det gælder derfor om at få aktiveret og anvendt så mange hjerne- og kropscentre som muligt simultant med sine replikker. Gør noget med kroppen, mens du øver, det er super effektivt. Systemet bygger på seks elementer: kreativ, logisk, matematisk, koordinerings-, kropslig og fysisk læring.

Anvisninger og terpetricks virker faktisk, kan jeg konstatere efter at have anvendt dem til at lære nogle sangtekster, jeg aldrig før har kunnet få til at makke ret.