Se Gram Skoles vindervideo om verdensmålene

8. årgang på Gram Skole skilte sig markant ud, da overnatningskæden Danhostel inviterede skoleklasser til at besvare spørgsmålet 'Hvordan vil I leve op til FN’s Verdensmål?'.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Klassen er i forvejen Haderslev Kommunes verdensmålambassadører og vandt Verdensmålprisen på Folkemødet sidste år.

"Vi har som lærere stået på sidelinjen og ladet eleverne arbejde helt selvstændigt med projektet, hvilket uden tvivl har været med til at styrke deres engagement. De føler virkelig, at deres arbejde med verdensmålene kan være med til at forandre verden og drive den udvikling, som vi alle tager aktivt del i i disse år. Samtidig med er bevidstheden om at kunne være med til at formidle værktøjer til at andre skoleklasser vigtigt for eleverne, og set med pædagogiske øjne er det af stor betydning, at det netop på denne vis bliver unge, som formidler til andre unge", fortæller en stolt klasselærer Jakob Denning.

Powered by Labrador CMS