Debat

Brug din stemme

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Brug din demokratiske ret i DLF - stem til hovedstyrelsesvalget.

Mange gode kræfter stiller op, og der er flere jeg meget gerne ser i den kommende hovedstyrelse. Personligt er jeg stiller for Flemming Ernst og har givet ham mine stemmer. I flere år har jeg haft et godt samarbejde med Flemming, hans politik tager udgangspunkt i de daglige udfordringer, vi møder i kredsene.

I Kreds 16 var vores oplevelse f.eks. at vores medlemmer ikke var parate til endnu en konflikt ved OK 15. Regeringen var den samme som ved indgrebet i 2013 (Lov 409), så vurderingen var, at den konflikt var udsigtsløs. Det var derfor et udtryk for virkeligheden, da Flemming valgte at stemme ja til en overenskomst, som ikke var prangende, og som stadig opererede med Lov 409, som udgangspunkt for vores arbejdstid.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Brug din stemme og gerne på Flemming Ernst, men Jeanette Sjøberg har også vores opbakning i Kreds 16