Debat

Corona i juleferien

Ingen erstatningsferie

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære alle

Jeg blev smittet med Corona op til juleferien og fik symptomer den 24. December. I dagene op til juleferien og i ugerne før, blev flere af mine elever sendt hjem, da de fik konstateret, at de var smittet. Da jeg er vaccineret, blev jeg ikke sendt hjem, og selv om jeg virkelig har forsøgt at passe på endte jeg desværre med at blive smittet, hvilket jeg har kunne læse på Aula, at mindst tre elever fra min klasse også blev. Det har ødelagt hele den ellers tiltrængte ferie, og jeg ikke rigtigt kunne lade op til det nye år. Samtidig var det også surt at være isoleret juleaften, juledagene og nytårsaften. Jeg kan forstå på min ledelse og vores fagforening, at der ikke er noget at gøre i forhold til erstatningsferie, da julen bliver regnet som afspadsering. Det synes jeg mildest talt virker grotesk. Jeg er 99% sikker på, at jeg er blevet smittet i kraft af mit arbejde. Er der andre der har lignende erfaringer eller gode råd? 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget