Allerød-Hørsholm Lærerforening og Hørsholm Kommune er blevet enige om en ny arbejdstidsaftale.

I 11. time: Ny A08-aftale i Hørsholm

Der er fundet to ekstra lektioner til eleverne via en opstramning af den lokale arbejdstidsaftale i Hørsholm. Den lokale lærerkreds glæder sig over et konstruktivt forløb.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Meget tyder på, at der er råbt "sidste omgang" for A08-aftalen, som mange steder er den gældende ramme for lærernes arbejdstid.

Men i Hørsholm Kommune har byens konservativt ledede rådhus og den lokale lærerforening netop underskrevet en ny arbejdstidsaftale.

"Kommunen besluttede i oktober, at der skulle læses to ekstra lektioner. Dem har vi fundet ved at stramme op på den gældende aftale", siger formand i Allerød-Hørsholm Lærerforening Ole Andreasen til folkeskolen.dk.

Aftalen gælder som udgangspunkt fra næste skoleår, og den bygger på fleksibiliet, pædagogisk ledelse, tillid og dialog.

KL negligerer evaluering af lærernes arbejdstidsaftale

Tilfredse med aftalen Forhandlingsforløbet har været præget af en god og konstruktiv ånd, hvor begge parter har søgt at skabe de bedst mulige rammer for såvel elevernes læring som medarbejdernes dagligdag.

"Vi er godt tilfredse med aftalen. Det er vigtigt for os, at vi har en aftale, som alle - både forvaltning, skoleledere, lærere og børnehaveklasseledere - kan bakke op om. Aftalen sikrer tid til at forberede undervisning af høj kvalitet, og vi har fortsat en arbejdstidsaftale, som tager udgangspunkt i vores vigtigste opgave, nemlig at sikre god undervisning", udtaler Ole Andreasen.

DLF glæder sig over nye lokale arbejdstidsaftaler

Powered by Labrador CMS