0   129

Kongres i oktober

De fem første hverdage i oktober er afsat til DLF-kongres. Programmet er ekstra pakket i år. Det er en ordinær kongres med beretning, regnskab og flere store punkter. For eksempel skal ledernes organisatoriske placering i foreningen evalueres, man skal tage stilling til muligheder og problemer ved at indføre lokal strejkeret, ligesom DLF's udviklingsprojekt kommer på dagsordenen. Samtidig er det en overenskomstkongres! Fordi aftaleperioden ved de sidste forhandlinger blev ændret fra to til tre år, skal kongressen også fastlægge foreningens krav til 2002-overenskomstforhandlingerne. Kongressen holdes denne gang i Århus.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks