Debat
7   213

Næstformandsvalget

Skal vi have en fornyelse af vores formandskab - eller skal vi forsætte med det bestående?

 

Vi står foran et valg af en ny næstformand - Morten Refskov, har meldt sit kandidatur. Vi har i forvejen en næstformand - Dorte Lange, der er intet galt med vores næstformand, hun har gjort det godt - det her er ikke en kritik af Dorte, overhovedet ikke. Det er derimod et tilvalg af Morten Refskov, i mine øjne et kæmpe talent, som vi ikke må sidde overhørig. 

Artiklen fortsætter under banneret

Når Morten kommunikerer - skriver debatindlæg, holder taler eller deltager i anden form for debat/dialog, så er han tydelig, skarp og hurtig. Morten har noget på hjertet, han har visioner og ambitioner på DLF’s vegne og han er tydelig i sin kommunikation - og vigtigt, han tør udfordre os andre med nye ideer og han tør - og kan gå i dialog med alle interessenter i og omkring DLF. Jeg er overbevist om, at det vil styrke vores forening, hvis vi får det Morten repræsenterer ind i vores formandskab. Jeg er sikker på at Dorte også har ambitioner og visioner - men jeg synes at vi trænger til, at styrke formandsskabet med ny energi - status quo er ikke altid at foretrække. Jeg ser det lidt som, at vi står og kigger på det største talent i foreningen, som med Mortens egne ord repræsenterer ”nytænkning og stabilitet.” Mortens kandidatur skal heller ikke ses som en  kritik af Anders Bondo, men derimod ses som en styrkelse af vores forening og en styrkelse af vores  indflydelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ