Ingrid Nielsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærer Ingrid Nielsen, Øsløs, er den 13. marts pludselig død, 62 år.

Ingrid Nielsen tog lærereksamen fra T.H. Langs Seminarium i Silkeborg i 1971 og startede samme år som lærer på Thisted Borgerskole. Her underviste hun i de fleste af skolens fag.

Ved Borgerskolens lukning i 1990 kom Ingrid Nielsen til Tingstrup Skole, hvor hun var lærer til sin død. Her underviste hun elever på de ældste årgange i dansk, matematik og tysk.

Det var karakteristisk for Ingrid Nielsens virke, at hun havde særlig omsorg for de svage elever. I sit arbejde var hun en hjælpsom og omsorgsfuld kollega. Hun var meget vidende og havde store kreative evner, som især kom frem i skolens emneuger.

I mange år var Ingrid Nielsen involveret i Thisteds samarbejde med den svenske venskabsby, Uddevalla, og skabte herigennem livslange venskaber.

Også uden for skolen var Ingrid Nielsen engageret i mange aktiviteter. Hun lagde gennem en del år et stort arbejde i Marie-gruppen i Thisted, ligesom hun gennem mange år var et aktivt medlem af Thisted Børnefilmklubs bestyrelse. I en periode var hun medlem af Thisted Folkekor.

Ingrid Nielsen boede i Thisted indtil for cirka syv år siden, hvor hun sammen med sin Christian flyttede til Øsløs. Her fik de begge opfyldt en stor drøm om at kunne holde dyr og dyrke have, og resultaterne heraf blev flittigt benyttet i husholdningen.

Ingrid Nielsen satte stor pris på at samle familie og venner, og gennem de seneste år havde hun den store glæde at få børnebørn.

Æret være Ingrid Nielsens minde.

Kollegerne på Tingstrup Skole