Uskolet
0   19

Prorektor fra UC Syd: »Min nye bog er pissedårlig«

I et interview tirsdag indrømmede prorektor på professionshøjskolen UC Syd Alexander von Oettingen, at den bog, han netop har udgivet, rummer massevis af fejl og mangler. »Den er pisse­dårlig«, lød vurderingen.

Ifølge prorektoren er det vigtigt, at vi ser på det dårlige i stedet for konstant at jagte det fremragende - og det gælder altså også hans egen bog: »Man bør opbygge en kultur, hvor det er tilladt at tale om det, der gør ondt, og det er altså bare virkelig ikke særligt nemt at skrive sådan en bog, kan jeg godt love dig«.

Artiklen fortsætter under banneret

Prorektoren mener ikke, at man uden videre kan forvente at skabe perfekte bøger skrevet af perfekte forfattere til perfekte læsere, og også inden for debatbøger om undervisning skal man kunne italesætte sine fejl. Blandt de mange pissedårlige ting ved bogen er der dog én ting, forfatteren er tilfreds med: »Den titel, jeg har fundet på - fuck, den er god«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ