Efteruddannelse
0   214

Godt at alle får fælles baggrund

Mere efteruddannelse, tak, ønsker Bente Pugerup Moefelt fra Herfølge Skole

Fælles efteruddannelse giver fælles baggrund, og det er godt, mener Bente Pugerup Moefelt om Herfølge Skoles LP-uddannelse over tre år.

Artiklen fortsætter under banneret

»Men det er tungt at sidde samme med nogle, der ikke vil og brokker sig. Manglende begejstring trækker det ned for alle. Heldigvis flytter det sig hen ad vejen, synes jeg«.

Bente Pugerup Moefelt har fået kurser i dansk indskoling og mellemtrin. Hun kunne godt tænke sig at blive opkvalificeret i engelsk og i historie.

»Historie er et nyt fag for mig. Jeg har ikke linjefaget, men jeg synes, det er et spændende fag. Med alderen er jeg blevet meget interesseret i historie og i at arbejde på tværs med dansk og historie. Når man har været lærer i mange år, må man forny sig«, siger Bente Pugerup Moefelt, der er 56 år.

Til efteråret skal hun på efteruddannelse i AKT, og hun vil gerne have endnu mere også på det felt.

»Det er vigtigt at bekæmpe mobning og have en god trivsel i klasserne. Det er hele forudsætningen for læring. Heldigvis vægtes området meget her på Herfølge Skole. I det hele taget er der ledelsesopbakning til efteruddannelse her«.

Hun er villig til selv at give tid til kurser og til at betale noget af efteruddannelsen selv. Hun har lige deltaget i et kursus i coaching og konfliktløsning, hvor hun fik fri til kurset. Hun kunne godt tænke sig fast at have en uges efteruddannelse om året. |


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks