Jørn Utzons Opera House i Sidney, den røde ørken med Ayers Rock, Kings Canyon, Alice Springs og Great Barrier Reef er blandt højdepunkter på læserrejsen til Australien. Læs udførligt program på undervisere.dk

Australien i sommerferien

Rejs med fagfæller og oplev Australien - landet fyldt med farverige og spændende kontraster.Tag med månedsmagasinet Undervisere, fagbladet Folkeskolen og OurWorld down under 11.-31. juli

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Verdensdelen byder på krystalklart hav med verdens længste koralrev, kolossale ørkenområder, charmerende storbyer og arkitektur i verdensklasse. Flere besøg på australske skoler er med i programmet.

Vi flyver til Hongkong og har en overnatning her, inden vi drager videre til Sydney, hvor vi overnatter tre gange. Sightseeing, havnerundfart og besøg i Opera House, tegnet af danske Jørn Utzon. Udflugt til forbundshovedstaden Canberra. Skolebesøg. Mulighed for at krydre rejsen med operaforestilling.

Med fly videre til den røde ørken med Ayers Rock, Kings Canyon, The Olgas og Alice Springs. Her fem overnatninger - heraf to i luksustelte med senge og fast bund. Vi kommer meget tæt på naturen. Besøg på School of the Air.

Cairns kommer vi til med fly og sejler så ud til verdens længste koralrev, Great Barrier Reef. Udflugter og skolebesøg samt tid på egen hånd. Syv overnatninger i Cairns.

Pris per person: 36.995 kroner i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse: 4.950 kroner. |

Tilmelding til rejserne: info@ourworld.dk, telefon 9742 5040 eller skriftligt: OurWorld, Nupark 49, 7500 Holstebro.