0   173

Australien i sommerferien

Rejs med fagfæller og oplev Australien - landet fyldt med farverige og spændende kontraster.Tag med månedsmagasinet Undervisere, fagbladet Folkeskolen og OurWorld down under 11.-31. juli

Verdensdelen byder på krystalklart hav med verdens længste koralrev, kolossale ørkenområder, charmerende storbyer og arkitektur i verdensklasse. Flere besøg på australske skoler er med i programmet.

Vi flyver til Hongkong og har en overnatning her, inden vi drager videre til Sydney, hvor vi overnatter tre gange. Sightseeing, havnerundfart og besøg i Opera House, tegnet af danske Jørn Utzon. Udflugt til forbundshovedstaden Canberra. Skolebesøg. Mulighed for at krydre rejsen med operaforestilling.

Artiklen fortsætter under banneret

Med fly videre til den røde ørken med Ayers Rock, Kings Canyon, The Olgas og Alice Springs. Her fem overnatninger - heraf to i luksustelte med senge og fast bund. Vi kommer meget tæt på naturen. Besøg på School of the Air.

Cairns kommer vi til med fly og sejler så ud til verdens længste koralrev, Great Barrier Reef. Udflugter og skolebesøg samt tid på egen hånd. Syv overnatninger i Cairns.

Pris per person: 36.995 kroner i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse: 4.950 kroner. |

Tilmelding til rejserne: info@ourworld.dk, telefon 9742 5040 eller skriftligt: OurWorld, Nupark 49, 7500 Holstebro.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.279 andre er allerede tilmeldt