Julekonkurrence på NETopNU

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Konkurrencer på Nettet er blevet et af de nye mantraer i forsøget på at få mange hit på hjemmesiden. Den udvikling vil vi ikke sidde overhørig. Derfor lancerer vi en verdenspræmiere på en vaskeægte julekonkurrence. For at deltage i konkurrencen skal du netop bevæge dig ud i cyberspace, nærmere betegnet ind på Folkeskolens hjemmeside på adressen www.folkeskolen.dk. Her skal du spotte årets julenisse, som er identisk med den her på siden afbildede julenisse.

Når du har spottet den side, hvor julenissen er flyttet ind, skal du sende en mail til vores adresse Netopnu@skolekom.dk. og fortælle, hvor nissen befinder sig. Husk at anføre din adresse. Tidsfristen er mandag den 13. december, hvor vi vil udtrække en vinder, hvis navn offentliggøres her på siden i sidste nummer inden jul. Præmien er ganske enkelt julenissen, som vil pryde ethvert hjem. Af features kan nævnes lyseffekter samt afspilning af julens salmer. Hvis du mod forventning ikke ønsker at lægge hjem til julenissen, som i øjeblikket bor på skrivebordet hos Folkeskolens redaktør, kan den ombyttes til et par flasker god rødvin. Ud over en tur ud på Folkeskolens hjemmeside håber vi, at konkurrencen vil indgravere vores e-mail-adresse i din bevidsthed. Her kan du altid indsende gode ideer til vores side samt indsende en god historie eller beskrive et spændende projekt, som du kunne tænke dig omtalt her på siden. Held og lykke med konkurrencen.