Uskolet
0   23

Curlingmor har altså efterhånden svært ved at nå alle sin søns lektier

Mette, 41, der er curlingmor til William i 6. klasse, synes altså virkelig, der er blevet skruet op for mængden af lektier her på det seneste.

»Jeg har simpelthen svært ved at nå dem alle sammen efterhånden, det må jeg indrømme«, indrømmede curlingmoderen tirsdag eftermiddag uden for skolen over for Carolines curlingmor.

Artiklen fortsætter under banneret

»Jeg sad også det meste af aftenen forleden«, forklarede den anden curlingmor. »Det er godt nok også svært, det nye matematik, vi har fået for«.

Curlingmødrene aftalte at tage emnet op på næste forældremøde. Hvis andre curlingforældre har det på samme måde, bør der jo gøres noget ved det, hvad i alverden tænker de lærere på, det kan da ikke være rigtigt.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ