Dine elever har mulighed for at få en tegning på Løkkes julekort

Statsministeren sender hver jul julekort ud til blandt andet stats- og regeringschefer. Dine elever kan være med i konkurrencen om at få en tegning på årets kort.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I år har alle børn og unge mulighed for at være med i en konkurrence om at få deres tegning på forsiden af statsminister Lars Løkke Rasmussens julekort.

Kortet bliver sendt til flere hundrede personer, der udover stats- og regeringschefer tæller organisationer, samarbejdspartnere og andre former for kontakter i ind- og udland.

Tegningen skal på en eller anden måde vise et eller flere af FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling. Tegningen kan både være lavet i hånden eller digitalt.

Udover at få sin tegning trykt på forsiden af Lars Løkkes julekort får vinderen også en rundvisning i Statsministeriet.

Statsministeriet skal have tegningerne senest fredag den 26. oktober.

Sådan deltager dine elever:

- Tegningen skal skildre et eller flere af FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling og sendes til juletegning@stm.dk.

- Der skal vedlægges en kort beskrivelse af, hvorfor eleven lige netop har tegnet den tegning.

- Hver elev kan kun deltage med ét bud.

- Navn, adresse og alder på eleven skal fremgå i mailen

- Tegningen må ikke være brugt i andre sammenhænge, og deltagerne i konkurrencen har ansvar for, at tegningen ikke krænker andres ophavsret.