Lærere er psykopater

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Det værste er, at man skal gå i skole, for lærerne er nogle psykopater at høre på, og så må man ikke engang have tyggegummi med'.

'Jeg vil altså gerne have nogle sjove lærere i stedet for de sure spektakler'.

'Det bedste ved at være barn er, at man kan gøre nar af lærerne'.

Kommentarerne er fra bogen 'Hvor Er Børnene'. Bogen er resultatet af et skriveværksted på Gyvelhøjskolen i Galten. Her blev børn i alderen 10-13 år blandt andet spurgt om, hvad der er henholdsvis bedst og værst ved at være barn. Enkelte klasser blev også spurgt om deres bedste oplevelse.

'Min bedste oplevelse var, da jeg blev født, helt klart. Alle var glade, en ny Arnold Schwarzenegger var født, jeg var bare meget mere lækker', lyder et af svarene.

For yderligere information eller køb af bogen kan man henvende sig til Galten Junior-og Ungdomsklub, Syvtallet 8, 8464 Galten. Telefon 8694 5191, fax 8694 7731, e-mail Gjuk@post5.tele.dk