Debat

Findes der synlig læring i billedkunst?

Et kvantitativt spørgeskema - empirisk undersøgelse til mit bachelorprojekt i billedkunst. Besvarelsestid: max 10 min

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære billedkunstlærere i folkeskolen :-)

Jeg står overfor mit bachelorprojekt på læreruddannelsen og søger derfor noget empirisk data, der kan give mig information omkring synlig læring i billedkunstfaget. Med henblik på at konkretisere begrebet "synlig læring", bedes du/I tage højde for den beskrivelse, der er udgangspunktet for min undersøgelse. Denne fremgår på side 1 i spørgeskemaet. 

Undersøgelsen er kvantitativ og kræver derfor ikke mere end et enkelt kryds til hver af de 5 spørgsmål, der er opstillet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

På forhånd mange tak for hjælpen!  Bh Marie Worck  Du kan få adgang til spørgeskemaet ved at bruge følgende link

https://www.onlineundersoegelse.dk/s/1994worck

NB: I forbindelse med min empiriske dataindsamling, har jeg desuden udformet endnu et spørgeskema, som du kan få adgang til her:  https://www.onlineundersoegelse.dk/s/1994maw