Uskolet
0   11

Trivselsmåling i Undervisningsministeriet afslører: Alt er 100 procent perfekt

En trivselsmåling blandt medarbejderne i Undervisningsministeriet viser, at samtlige ansatte er ikke blot »delvist enige«, men »helt enige« i, at alt er fuldkommen perfekt på arbejdspladsen. Det fornemme resultat af målingen, som også har rekordhøj besvarelsesprocent, gælder såvel det fysiske som det psykiske arbejdsmiljø. Den enkelte medarbejder oplever således endog meget stor tilfredshed i dagligdagen, hvor blandt andet graden af indflydelse, lydhørhed fra ledelsen og den enkeltes udviklingsmuligheder takseres til topkarakter.

Artiklen fortsætter under banneret

Eksterne pedanter mener, at medarbejdertrivselsmålingens resultat bør ses i sammenhæng med, at undersøgelsen på en måde ikke rigtig er sådan, hvordan skal man sige det, anonym.

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks