Ordblind/læsesvag
0   0

Regeringen flytter Nota med 80 arbejdspladser til Nakskov

Nationalbiblioteket for mennesker med læsevanskeligheder, bedre kendt som Nota, skal flytte sine 80 arbejdspladser til Nakskov som led i regeringens udflytningsplan. Det vil borgerne kunne mærke på servicen, mener it-udvikler og tillidsrepræsentant Niels Berthelsen. ”Udflytningen handler om politik snarere end fokus på, at vi skal levere et ordentligt produkt”, siger han til Avisen.dk. Arbejdet med borgere med læsevanskeligheder kræver godt uddannede medarbejdere, men de færreste flytter med til Nakskov, forudser Niels Berthelsen. Så der vil ske et tab af viden i forbindelse med flytningen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.260 andre er allerede tilmeldt