Pension
0   18

7,5 procent i rente på lærernes pensionsopsparing

Lærernes Pension har 25 års jubilæum næste år og fejrer jubilæet med en depotrente på 7,5 procent næste år. I år var renten 5,6 procent.

"Vores 25 års jubilæum er en rigtig god anledningen til at fejre, at det går godt i Lærernes Pension, så selv om der stadig er nogle måneder til vores jubilæum, så sætter vi allerede gang i fejringen ved at udlodde nogle af de mange penge i fælleskassen til lærerne gennem en ekstra høj depotrente i 2018", siger direktør Paul Brüniche-Olsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under banneret

En typisk lærer sætter omkring 5.000 kr. ind på sin pensionsopsparing Lærernes Pension hver måned. Det bliver til 60.000 kr. om året. Et pensionsdepot på omkring 1 million er derfor ikke usædvanligt for midaldrende lærere, og det betyder altså, at årets rente på 7,5% sætter 75.000 ekstra ind på kontoen - eller mere end de løbende indbetalinger. Selv efter pensionsafkastskat på 15,3% vil det være over 60.000 kroner, oplyser LP.

Lærernes Pension har sat andelen, der går til administration ned hvert år de seneste fem år, og andelen sættes nu ned til 1 procent.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
78 andre er allerede tilmeldt
Nyhed: Nyt fagligt netværk

NYHED! Vidste du, at du lige nu læser på Folkeskolens helt nye faglige netværk Lærersenior?

Tilmeld dig netværket og få en mail hver anden uge med ny viden og holdninger til livet som pensioneret lærer.

Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.