Uskolet

Ny undersøgelse: Voksne er pinlige

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ifølge en ny undersøgelse foretaget blandt landets teenagere er voksne pinlige.

»Der tegner sig et klart billede«, forklarer en af undersøgelsens initiativtagere. »Når voksnes opførsel skal beskrives, bruger de unge ord som vildt akavet, mega flovt, fuck, hvor awkward, og OMG, det sagde han bare ikke. Det kan for eksempel være om situationer i Netto, til forældremøder eller ved spisebordet med venner på besøg«.

Forældre topper fortsat listen, men også blandt andre onkler, sportstrænere og ikke mindst lærere fremhæves i rapporten som særligt pinlige. Det er endnu aldrig lykkedes voksne at gennemskue, præcis hvor teenageres grænse går for, hvad der er pinligt.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.