Randers Kommune
0   196

Flere er kommet med i fællesskabet

To måneder efter turen til Mariager vurderer klasselæreren, at der er sket store fremskridt for elevernes sociale forhold. Men der er fortsat plads til forbedringer for det faglige samarbejde.

Særligt den sociale stemning i klassen er forbedret, vurderer klasselærer for 7.e på Rismølleskolen i Randers, Jannie Zaikowska, da hun efter to måneder skal vurdere udbyttet af turen til Mariager.

»Eleverne virker mere trygge ved hinanden og har det bedre sammen både drenge og piger. De giver også udtryk for, at de kan mærke, at der er sket noget, og at der er flere, der er kommet med i fællesskabet«, siger hun og uddyber:

Artiklen fortsætter under banneret

»Et par af de elever, som tidligere har stået lidt ude på sidelinjen, er nu blevet mere medspillere i klassen«.

På trods af de sociale fremskridt er der dog fortsat plads til forbedringer på andre områder.

»Der er ikke foregået noget tigerspring i forhold til det faglige samarbejde i klassen, men jeg tror, at det er et område, hvor vi på sigt vil se, at der sker en ændring«, siger Jannie Zaikowska, der ser det som en længerevarende proces, der skal arbejdes videre med fremover. Hun kan dog pege på enkelte faglige fremskridt i klassen.

»Der virker til at være en lidt mere seriøs indstilling til arbejdet og en forståelse af, at man skal gøre det, fordi man skal lære noget«.

per@dlf.org


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.075 andre er allerede tilmeldt