Lisbet Foldager Toft

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter en lang og tapper kamp mod sin kræftsygdom døde Lisbet Foldager Toft, Ferslev Skole, i slutningen af sommerferien, 59 år. Lisbet havde hele sin lærergerning på Ferslev Skole, hvor specielt undervisningen i dansk og i de kreative fag stod hendes hjerte nær. Her formåede hun som de færreste at inspirere sine elever til at udfolde deres kreative evner i billedkunst og håndarbejde.

Da Ferslev Skole for år tilbage skulle have lavet et nyt logo, var det nærliggende at lægge opgaven i hænderne på Lisbet. Resultatet står i dag som et fint minde over Lisbets liv som lærer og menneske.

Hendes evner med blyant og pensel hjalp hende også igennem den sidste svære tid, hvor hun brugte dem til at tegne og fortælle om sit liv til de børnebørn, der var hendes et og alt.

Ved Lisbets død har vi mistet en kær kollega, og vore tanker går til hendes nærmeste.

Æret være Lisbets minde.

Kollegerne ved Ferslev Skole