Uskolet
0   122

Ellen Trane: Nu skal alle skoler på Trustpilot

Som supplement til de nye tiltag på siden uddannelsesstatistik.dk ønsker undervisningsminister Ellen Trane Nørby nu, at samtlige danske folkeskoler skal være at finde på forbrugersitet Trustpilot. Målet er at give forældre et mere kvalificeret grundlag at træffe beslutning om skolevalg på.

»Elever og forældre er som kunder i en uddannelsesbutik«, forklarer ministeren. »Og for at optimere leverandørens service er det alfa og omega med solide kunderelationer og et godt omdømme. Er der for eksempel pænt og rent på skolen? Er personalet imødekommende? Er der value for money, hvordan er beliggenheden, er der mange fremmede og så videre? Den slags spørgsmål bliver bedst belyst via hyppige, kværulantiske kundeanmeldelser på internettet«. Hun fortsætter: »Når forbrugerne anmelder deres oplevelser med produktet, kan butikken hurtigere tilpasse sig og rette ind og dermed øge efterspørgslen. Resten lukker vi bare«.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigte satire om små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ