Debat
0   221

Så er det nu....

...du har chancen for at påvirke, hvordan Hovedstyrelsen skal sammensættes i de næste fire år.

Et demokrati handler både om rettigheder, men også om pligter. Det forpligter de valgte, uanset om det er folketingspolitikere, eller om det er hovedstyrelsesmedlemmer, vi taler om.

Sidste gang, der var valg til hovedstyrelsen, var der historisk lav valgdeltagelse, og det ser ud til at gentage sig. Der må en grundig selvransagelse til i den nye hovedstyrelse for at ændre dette i god tid inden næste valg.

Artiklen fortsætter under banneret

Det ser ud til, at stemmeprocenten er højest i de kredse, hvor der er folk, der stiller op, og det fortæller mig, at valget er alt for fjernt fra de almindelige medlemmer. Det skal der ændres på!

Det tyder på, at man ikke føler, at ens stemme gør en forskel - og måske også, at man slet ikke ved nok om de opstillede og deres holdning til de ting, der fylder i hverdagen.

Det ligger også i tråd med den opfattelse, jeg fik til generalforsamling i KLF (Københavns Lærerforening), at man dér føler det som en katastrofe, hvis ikke man er repræsenteret i hovedstyrelsen. Faktum er jo bare, at der ikke er lige så mange pladser i hovedstyrelsen, som der er kredse. Derfor skal der en ekstra indsats for, at ALLE føler sig hørt og repræsenteret i hovedstyrelsen. Det håber jeg, at jeg får lov til at bidrage til de næste fire år!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt