Uddannelsesvejledning
0   223

12.000 unge har brug for en hjælpende hånd

Alt for mange unge forlader hvert år skolen uden en folkeskoleeksamen. Mange af dem har evnerne, men mangler motivationen og lysten. Hvis de i tide havde fået en mentor, havde de sandsynligvis fuldført deres eksamen. Erhvervsguiderne tilbyder mentorforløb til unge fra 7.-10. klasse, som får en hjælpende hånd til at klare skolen bedre, få mere struktur i tilværelsen og fokus på fremtiden.

Artiklen fortsætter under banneret

Erhvervsguiderne er gratis for skolerne og de unge. Erhvervsguiderne har nu over 900 frivillige, som har sagt ja til at være mentor for en skoleelev to gange to timer om måneden i et år.

Se en case og andet relevant på erhvervsguiderne.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
98 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks