Debat

Billedfagets faglige forening blev fejret

Rundt omkring i landet blev der afholdt forskellige events for at fejre foreningens 75 års jubilæum, som her på Vonsild Skole ved Kolding.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På Vonsild Skole foregik eventen onsdag den 30. oktober kl. 10.00 på boldbanen. Alle elever skulle lave nogle "Himmelske malerier" ved at alle på samme tid kastede forskelligfarvede plastiklåg (freesbys) op i luften. På plastiklågene var der forinden blevet lavet små malerier af 1. – 5. klasserne.

Ideen til eventen opstod som følge af at billedkunstlærer Christina Karlsson var på besøg på ”Skatkammeret” (Kolding Kommunes ressursecenter for genbrugsmaterialer) for at hente gratis materialer til forskellige innovative og kreative designprojekter. Her var der blandt andet store stabler af plastiklåg, som bilen blev fyldt op med.

Fotos af de ”Himmelske malerier” er taget af Cecilia Palombo, en Italiensk pressefotograf, som var på besøg på skolen denne dag i forbindelse med et fotoprojekt for børn i samarbejde med ” Nicolai for Børn”.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget