Debat
0   536

Billedfagets faglige forening blev fejret

Rundt omkring i landet blev der afholdt forskellige events for at fejre foreningens 75 års jubilæum, som her på Vonsild Skole ved Kolding.

På Vonsild Skole foregik eventen onsdag den 30. oktober kl. 10.00 på boldbanen. Alle elever skulle lave nogle "Himmelske malerier" ved at alle på samme tid kastede forskelligfarvede plastiklåg (freesbys) op i luften. På plastiklågene var der forinden blevet lavet små malerier af 1. – 5. klasserne.

Ideen til eventen opstod som følge af at billedkunstlærer Christina Karlsson var på besøg på ”Skatkammeret” (Kolding Kommunes ressursecenter for genbrugsmaterialer) for at hente gratis materialer til forskellige innovative og kreative designprojekter. Her var der blandt andet store stabler af plastiklåg, som bilen blev fyldt op med.

Fotos af de ”Himmelske malerier” er taget af Cecilia Palombo, en Italiensk pressefotograf, som var på besøg på skolen denne dag i forbindelse med et fotoprojekt for børn i samarbejde med ” Nicolai for Børn”.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.729 andre er allerede tilmeldt