Debat

Stem ægte "rødt"

Hvem bakker lærerne op i kommunerne. Et nej regeringspartierne er jo ikke nok, når de borgerlige partier vil det samme

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et indlæg her på siden advarer mod at stemme på rød blok. Hvis det er regeringspartierne er det ikke svært at forstå. Men hvad e alternativet. De brogerlige partier er jo heller ikke indstillet på at tilføre folkeksolen flere midler. Tilbage står at lærerne selv, forældre og bedsteforældre udefra skal lægge så meget pres på især de lokale politikere at folkeskolereformen kan gennemføres på forsvarlig vis. Her i Roskilde er der penge nok i kassen til at fastholde kvaliteten i folkeskolen, men flertallet i byrådet, herunder "regeringspartierne" har valgt at alde være. her er udgangspunktet stadigvæk at en gennemsnitslærer skal undervise 2 lektioner mere om ugen. Alt andet lige er det 15% mindre tid til forberedelse, forældresamarbejde og teamsamarbejde m.v. Det er uanstændigt. Det pres der skabes vil i byrådet kunne blive bakket op af Enhedslisten, som hele vejen har støttet læerne og folkeskolen. Så i stdet for at advare mod rød blok var det mere på sin plads at opfordre til at stemme ægte rødt.

Bjarne Rasmussen

Roskilde

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget