Debat

Kommunevalg

Stem ikke på "rød blok".

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter folketings-SF's og KL-SF's bedrag mod lærerene i foråret, må danske lærere slå tilbage. Først ved kommunevalget, så ved EU-valget og endelig ved folketingsvalget, senest i 2015. For et mangeårigt tidligere medlem er det en pinlig konklussion at komme til, men løgnen om at der intet var aftalt mellem KL og Regeringen vedr. folkeskolereform og indgreb i overenskomstforhandlingerne i foråret, skal nu straffes. Har du tidligere stemt SF, Radikal eller socialdemokratisk så giv dem lektier for ved de kommende valg. Stem på andre eller undlad. De trådte på os og de har hånet os. 70 % af lærerene har tidligere stemt rødt. Stop med det de næste tre valg. Når topSF'erne ikke har villet høre må de føle. Desværre. Det er totalt primitivt, men det er nødvendigt. Ned mod spærregrænsen og ud af byrådene i en periode. Ydmygheden må tilbage og respekten for vælgerne skal genopfriskes.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget