Anmeldelse

ZAPP jorden rundt nummer 1/2008

ZAPP jorden rundt nummer 1/2008

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mellemfolkeligt Samvirke har i mange år været en ganske stor aktør inden for undervisningsmidler til folkeskolen og har med et godt resultat formået at følge med udviklingen hos de unge, så eleverne bliver mødt med engagerede og vedkommende undervisningsmaterialer.

Fakta:

Titel: ZAPP jorden rundt nummer 1/2008

Pris: 58 kroner

Sider: 40 sider

Type: Tidsskrift

Forlag: Mellemfolkeligt Samvirke

"Global opvarmning: klodens klima koger" er nyeste skud på stammen. Materialet er lækkert opsat i et layout som et ungdomsblad med masser af flotte billeder og spændende overskrifter, der uden tvivl vil appellere til eleverne. "Global opvarmning: klodens klima koger" gennemgår grundigt de konsekvenser og faktorer, der ligger rundt om en global opvarmning, for eksempel møder læseren emneoverskrifter som "Klodens klimakamp", "Smeltevand og opvarmede have", "Når regnen ikke kommer" og "Hvordan er det nu lige, det hele hænger sammen".

Udgivelsen er skrevet i et vedkommende og forståeligt sprog med god støtte fra gode og iøjnefaldende illustrationer og fotos, der helt sikkert vil give eleverne stof til eftertanke og diskussion både på et personligt og globalt niveau.

Der hører også en lærervejledning med til materialet, der fint giver ideer, kommentarer og kopisider til en spændende og vedkommende undervisning med fokus på fagmålene i geografi, biologi, samfundsfag, historie og dansk.

Materialet kan klart anbefales som supplerende undervisningsmateriale.