Anmeldelse Biologi
0   248

ZAPP jorden rundt nummer 1/2008

ZAPP jorden rundt nummer 1/2008

Fakta


Titel
ZAPP jorden rundt nummer 1/2008

Pris
58 kroner

Sider
40 sider

Type
Tidsskrift

Forlag
Mellemfolkeligt Samvirke

Mellemfolkeligt Samvirke har i mange år været en ganske stor aktør inden for undervisningsmidler til folkeskolen og har med et godt resultat formået at følge med udviklingen hos de unge, så eleverne bliver mødt med engagerede og vedkommende undervisningsmaterialer.

Artiklen fortsætter under banneret

"Global opvarmning: klodens klima koger" er nyeste skud på stammen. Materialet er lækkert opsat i et layout som et ungdomsblad med masser af flotte billeder og spændende overskrifter, der uden tvivl vil appellere til eleverne. "Global opvarmning: klodens klima koger" gennemgår grundigt de konsekvenser og faktorer, der ligger rundt om en global opvarmning, for eksempel møder læseren emneoverskrifter som "Klodens klimakamp", "Smeltevand og opvarmede have", "Når regnen ikke kommer" og "Hvordan er det nu lige, det hele hænger sammen".

Udgivelsen er skrevet i et vedkommende og forståeligt sprog med god støtte fra gode og iøjnefaldende illustrationer og fotos, der helt sikkert vil give eleverne stof til eftertanke og diskussion både på et personligt og globalt niveau.

Der hører også en lærervejledning med til materialet, der fint giver ideer, kommentarer og kopisider til en spændende og vedkommende undervisning med fokus på fagmålene i geografi, biologi, samfundsfag, historie og dansk.

Materialet kan klart anbefales som supplerende undervisningsmateriale.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.468 andre er allerede tilmeldt

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.381 andre er allerede tilmeldt