Søg penge til arbejdsglæde

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

LB-Fonden deler hvert år penge ud til enkeltpersoner, grupper og skoler. Bestyrelsen har besluttet, at en del af midlerne i år skal gå til projekter, der sigter mod at øge undervisningspersonalets arbejdsglæde. Ansøgninger om andre emner udelukkes dog ikke. Fonden støtter kulturelle, uddannelses- og forskningsmæssige formål til gavn for undervisningsområdet. Bestyrelsen lægger vægt på at støtte igangværende eller påtænkte projekter, som sigter mod at skabe pædagogisk udvikling med et fremtidsorienteret perspektiv, og som kan blive af betydning for mere end en enkelt institution. Projekterings-, anlægs- eller indretningsarbejder, herunder indkøb af udstyr, bog- og softwareudgivelser, samt efteruddannelse og studierejser kan kun få støtte, hvis det er et integreret led i et støtteværdigt projekt af større omfang.

De enkelte portioners størrelse går fra cirka 40.000 til 100.000 kroner. Ansøgningsskema skal rekvireres og indsendes senest 15. september til LB-Fonden/Lærerstandens Brandforsikring, Farvergade 17, 1463 København K, telefon 3311 7755, www.lb.dk eller mail: ibt2@lb.dk. Uddeling finder sted i december.