Beddi Nimb

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med stor sorg modtog vi mandag den 1. marts meddelelsen om, at lærer Beddi Nimb var død samme morgen. Beddi havde været syg siden efteråret og fik nu fred efter sin svære sygdomsperiode.

Beddi Nimb tog sin lærereksamen i 1980 og fik straks ansættelse på Maglehøjskolen i Ølstykke, hvor hun siden har undervist i dansk, tysk og håndarbejde. Ud over undervisningen har Beddi gennem årene haft en lang række udvalgsposter både på skolen og i kommunalt regi.

Hun var vellidt og afholdt af elever, forældre og kolleger og fik meget hurtigt kælenavnet Beddi Bomstærk. Bomstærk beskriver egentlig Beddi rigtig godt. Hun var utrolig energisk, stillede store krav til sig selv, var altid med, hvor tingene foregik, en ildsjæl med entusiasme. Bomstærk blev samtidig sagt med et glimt i øjet, for hos Beddi brændte et hjerte for alle elever og deres trivsel. Hun var dybt engageret, og både elever og kolleger vidste, at Beddi gav sig fuldt og helt.

Beddi Nimb var med til at skabe og præge dagligdagen og udviklingen på skolen. Hun fulgte ivrigt med i alt, hvad der rørte sig inden for undervisning og pædagogik. Hun var aldrig bange for at afprøve nye ideer og tiltag. Informationsteknologi, projektorienteret undervisning, storyline, elevevaluering og teamarbejde blev hurtigt en del af hendes pædagogiske praksis.

Beddis kreative evner kom ikke kun til udtryk i undervisningen. Hun engagerede sig i skolens sociale liv, og det er i årenes løb blevet til mange sange og optræden på slap line. Beddi har i stor udstrækning været med til at skabe de traditioner, holdninger og værdier, som er med til at præge dagligdagen på skolen.

Det er vanskeligt at forstå, at Beddi ikke længere er iblandt os. Hun vil blive savnet af alle på Maglehøjskolen. Vore tanker går til familien i denne svære tid.

Personalet på Maglehøjskolen

Ølstykke