Anmeldelse Geografi
0   219

Anbefales på det varmeste

Med de tre bøger kommer man godt rundt i det store land. Et fund til prisen.

USA

Fakta


Titel
USA

Forfatter
Svend Skovmand, Anne Weimar

ISBN
9788772710747

Sider
96


Bøgerne koster 200 kroner stykket og 1.750 kroner plus fragt for et klassesæt a tre gange 30 bøger. For yderligere 500 kroner kan man desuden få pdf-filer af alle tre bøger

Type
1: Geografi

Forlag
Forlaget Hedeskov


ISBN
9788772710754

Sider
96

Type
2: Hverdag


ISBN
9788772710761

Sider
96

Type
3: Historie og politik

Den eneste tilbageværende supermagt USA! Skal man vide noget om det land? Ja, helt klart - ganske som man bør vide noget om andre lande.

Artiklen fortsætter under banneret

Nu er der kommet et ”værk” til overbygningen, som dækker geografi, historie, politik og hverdagen. De tre bøger er udstyret med et fyldigt stikordsregister, som gør det særdeles anvendeligt for eleverne. Desuden er bøgernes layout fremragende.

Fornemmelsen med at sidde med en bog i hånden frem for at surfe på internettet skal man ikke undervurdere. Bøgerne skal og kan bruges i mange fag, enten hver for sig eller tværfagligt. Og projektopgaven skriger nærmest på sådanne bøger.

Forfatternes navne er lig med kvalitet, og i det her tilfælde kvalitet til fornuftig pris, som gør, at man bør slå til og købe alle tre sæt bøger og ikke nøjes med et af sættene. Tre klassesæt giver en helstøbt fornemmelse af, at man kommer hele vejen rundt om landet i alle dets aspekter.

Man kan naturligvis argumentere for, at tiden løber fra at have mange ”værker” stående på skolens bibliotek. Fremtiden er sikkert abonnement på diverse fagportaler eller E- bøger, på grund af at bøger jo bliver forældet hvad angår tal og så videre. Indtil vi når helt derhen, vil jeg helt klart anbefale disse bøger på det varmeste.

De giver eleverne et dybt og fantastisk indblik i USA’s historie. På mange måder er det så godt skrevet, og billederne er så gode, at man enten føler, at man selv er der, eller man får gensynsglæden, hvis man har været det pågældende sted.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.693 andre er allerede tilmeldt