Valg til Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse for perioden 1. januar 2008 til 31. december 2011

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der skal vælges 18 hovedstyrelsesmedlemmer fra valgruppe I. Da der ved fristens udløb kun var indkommet ét kandidatforslag fra valggruppe II - pensionister og efterlønsmodtagere - og der her kun skulle vælges ét hovedstyrelsesmedlem, afholdes der ikke valg i denne valggruppe.

Ved valget benyttes den stemmeseddel og den kuvert, som findes i dette nummer af Undervisere. Hvis kuverten mangler, eller der i øvrigt er fejl i stemmematerialet, bedes du kontakte enten kredsen eller foreningens sekretariat, telefon 3369 6300.

Vejledning i stemmeafgivning fremgår af stemmesedlen.

Stemmesedlen afleveres i den indhæftede kuvert. Husk at udfylde navnekontroltalonen.

Kuverten med stemmeseddel skal være din kreds i hænde senest onsdag den 5. december 2007 klokken 16.00. Se eventuelt listen over kredsenes adresser på foreningens hjemmeside www.dlf.org. I Grønland afleveres kuvert med stemmeseddel til tillidsrepræsentanten senest onsdag den 5. december 2007 klokken 12.00 grønlandsk tid.

Medlemmer af Københavns Lærerforening (KLF - kreds 11) har ikke stemmeret. Dog har tidligere medlemmer af Formidlerne stemmeret. Medlemmer af Lærerstuderendes Landskreds og medlemmer af Lederforeningen har ikke stemmeret til hovedstyrelsesvalget. Disse grupper er repræsenteret på anden vis i hovedstyrelsen.

Valggruppe I består af medlemmer i fraktion 1 og 2 samt enkelte medlemmer i fraktion 3 og 5.

Fraktion 1:

Småbørnslærere, lærere, overlærere, øvelsesskolelærere, afdelingsledere uden ledelsesfunktioner og konsulenter uden ledelsesfunktioner med flere.

Fraktion 2:

Børnehaveklasseledere og børnehaveklasseassistenter.

Fraktion 3:

Ledere, der ikke er medlemmer af Lederforeningen, for eksempel dobbeltorganiserede medlemmer af KC.

Fraktion 5:

PB-studerende i ernæring og sundhed, der er medlemmer i Landskredsen, kreds 181.

Hovedstyrelsesvalget blandt pensionister med flere

Valggruppe II, der består af pensionerede medlemmer og medlemmer på efterløn, kan vælge ét medlem af hovedstyrelsen. Ved fristens udløb torsdag den 15. november 2007 kl. 16.00 var der netop indkommet ét gyldigt kandidatforslag. Der afholdes derfor ikke afstemning i valggruppe II, jævnfør vedtægternes paragraf 28, stykke 1. Greta Jørgensen, Frederiksberg, er herefter valgt til hovedstyrelsen for perioden 1. januar 2008 til 31. december 2011. Greta Jørgensens førstesuppleant er Per Thornberg, Kolding, og andensuppleanten er Edmond Pedersen, Årslev.