Sommerferie i Østgrønland og Island

Oplev det fascinerende Østgrønland med fangermiljø og unik natur på vandringer og med helikopter og få spændende oplevelser i Island på månedsmagasinet Underviseres og fagbladet Folkeskolens læserrejse den 28. juni til 8. juli

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi tager aftenflyet til Reykjavik. Dagen efter en heldagstur i byen og til Den Gyldne Cirkel med gejsere, vandfald og verdens ældste parlament, Altinget, på Thingvellir.

Næste dag flyver vi til Kulusuk i Grønland, hvor indflyvningen er noget af det smukkeste, man kan opleve. Det vilde landskab med stejle fjelde, søer, vandfald, grønne dale og gletsjere åbenbarer sig.

To overnatninger i Kulusuk med byrundtur og mulighed for udflugt. På dag 5 tager vi med helikopter videre til Tasiilaq. Hele fem overnatninger med indlagte byrundture og flere udflugtstilbud som tilkøb.

Hjemad igen over Island med afskedsmiddag og bad i Den Blå Lagune. På dag 11 er der tidlig ankomst til København.

Rejseterminen er 28. juni - 8. juli. Prisen per person i dobbeltværelse er 19.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 1.890 kroner. Prisen inkluderer: Al transport ifølge program. To overnatninger med morgenmad i Island. Syv overnatninger med helpension i Grønland. Udflugter i Island: Thingvellir, Gullfoss og gejsere, Den Blå Lagune med afskedsmiddag. Udflugter i Grønland: Bytur i Kulusuk og Tasiilaq samt tur til Blomsterdalen. Dansk rejseleder på hele turen. Vi bor på gode turistklassehoteller.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS10. |

Se dag til dag-programmerne og læs om andre læserrejser på: undervisere.dk