Anmeldelse Skønlitteratur
0   235

Kom så, Camilla

Fakta<p>Forfatter: Lone Diana Jørgensen</p><br /><p>ISBN: 87-638-0259-7</p><br /><p>199 kroner, 148 sider</p><br /><p>Forlag: Høst og Søn</p>

"Midlertidigt lukket på grund af ombygning" står der på det skilt, teenagere bør gå rundt med om halsen. Det hævder i hvert fald nogle lærere og sikkert også forældre. Teenageren Camilla møblerer i denne bog om ved at tænke på drenge, drenge og drenge, gamle kærester og nye mulige. Og lidt på veninderne, dog mest for at have nogen at fortælle oplevelserne til. Forældrene får vel også en tanke indimellem, mest fordi de er irriterende. Og så får hendes udseende selvfølgelig også nogle tanker. Et ikke usædvanligt teenageunivers. Bogen er tredje del af en serie om Camilla.

Artiklen fortsætter under banneret

Følelserne er godt beskrevet. Vi føler, hvor svært det er at få spurgt Mikkel, om han vil være kæreste, og hvor pinagtigt det er at høre, at han ikke er interesseret og behandler hende søsterligt i stedet.

Personerne rundt omkring hende får ikke rigtig mæle og træder ikke i karakter. De er stereotyper og baggrund for Camilla.

Bogen er velskrevet og vil sikkert fange piger på 11-15 år.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.056 andre er allerede tilmeldt