Anmeldelse

Kom så, Camilla

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Midlertidigt lukket på grund af ombygning" står der på det skilt, teenagere bør gå rundt med om halsen. Det hævder i hvert fald nogle lærere og sikkert også forældre. Teenageren Camilla møblerer i denne bog om ved at tænke på drenge, drenge og drenge, gamle kærester og nye mulige. Og lidt på veninderne, dog mest for at have nogen at fortælle oplevelserne til. Forældrene får vel også en tanke indimellem, mest fordi de er irriterende. Og så får hendes udseende selvfølgelig også nogle tanker. Et ikke usædvanligt teenageunivers. Bogen er tredje del af en serie om Camilla.

Følelserne er godt beskrevet. Vi føler, hvor svært det er at få spurgt Mikkel, om han vil være kæreste, og hvor pinagtigt det er at høre, at han ikke er interesseret og behandler hende søsterligt i stedet.

Personerne rundt omkring hende får ikke rigtig mæle og træder ikke i karakter. De er stereotyper og baggrund for Camilla.

Bogen er velskrevet og vil sikkert fange piger på 11-15 år.