Debat
0   127

Træt af at blive brugt som valgflæsk

Lars Prier påstår i Folkeskolen nummer 47, at jeg har problemer med demokratiet. Men min opfattelse af demokratiet er ikke at udøve propaganda for dem, der undertrykker de svage i samfundet.

Det kan godt være, at du har arbejdet med tosprogede børn i mange år, men erfaringer er ikke nok for integration. Menneskesyn er afgørende for integrationsprocessen.

Artiklen fortsætter under banneret

Det er klart, at Folkeskolen er til dem, som er medlem af DLF, uanset politiske holdninger.

Så spørgsmålet er, hvorfor en sådan artikel (»Gulerodspædagogik duer ikke«, nummer 43. Redaktionen) bliver bragt i valgperioden? Og hvorfor indvandrere bliver brugt som valgflæsk hver gang af dit parti? I tager nogle negative eksempler og generaliserer dem over på alle indvandrere. Det kan I ikke være bekendt. Der findes kriminelle grupper i ethvert samfund.

Kan du fortælle mig, hvordan man skal vide, om en ung indvandrer, man møder på gaden, er kriminel eller ej?

Skal unge indvandrere bære et skilt på halsen ligesom en nummerplade, hvorpå der står: »Vi er integrerede og ikke kriminelle«?

Folkeskolens rummelighed mister mening, hvis den slags nedladende politik udføres i samfundet.

Folk er så skeptiske over for indvandrere på grund af den slags politik. Derfor er integrationen blevet en drøm i samfundet. Integration er en gensidig proces. Hvis integration ønskes, må gensidig accept og respekt ikke glemmes.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ