Anmeldelse Natur/teknologi
0   322

Forsøg og Forstå

Eksperimenter du selv kan lave

Fakta<p>Forfatter: Simon Bressendorff og Søren Storm</p><br /><p>ISBN: 87-7680-001-6</p><br /><p>199,95 kroner, 45 sider</p><br /><p>Forlag: DR Multimedie</p>

Naturvidenskab kan hurtigt blive fjern for mange, især børn, hvis den ikke bliver serveret på den rigtige måde. Danmarks Radio har gennem flere forskellige serier, med stort held, forsøgt at sætte fokus på naturvidenskaben på en sjov og underholdende måde. Denne bog er skrevet af folkene bag serien "NØRD", som hver uge ruller hen over skærmen. I bogen kommes med ideer til små, nemme og succesfulde forsøg, man selv kan gennemføre hjemme ved køkkenbordet. Her er alt lige fra den flyvende flamingokugle til ulækker slim. Forsøgsvejledningerne er informative, og til hvert forsøg gives efterfølgende en grundig forklaring, så man ved, hvad det er, man har lavet, og hvorfor resultatet af forsøget er blevet, som det nu er. Teksten ledsages naturligvis af gode og illustrative billeder, så man har noget at sammenligne sit eget forsøg med. Alt i alt en rigtig god bog, der med stor fordel kan anvendes fra omkring 3. klasse.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
7.533 andre er allerede tilmeldt