Anmeldelse Indskoling
0   233

Her kommer jeg

Fakta<p>Forfatter: Lena Bülow-Olsen, Susanne Kjær Harms og Vibeke Skaarup</p><br /><p>ISBN: 87-23-01803-8</p><br /><p>Elevbog: 80 sider, 50 kroner </p><br /><p>Kæmpebog: 32 sider, 743,75 kroner</p><br /><p>Serie: Tid til dansk</p><br /><p>Forlag: Alinea</p>

"Her kommer jeg" er en del af dansksystemet "Tid til dansk", der, med denne udgivelse til børnehaveklassen, dækker hele skoleforløbet fra børnehaveklasse til 10. klasse.

Artiklen fortsætter under banneret

Materialet, der tager fat i den tidlige læsning, tager sit afsæt i den gode historie. Der er en god bredde i de ni historier, der rummer både klassikere og nyere historier, eventyr, rim og remser. Historierne kan findes i lærervejledningen eller på skolebiblioteket.

Materialet er procesorienteret, og til hvert emne i elevbogen hører flere opgavesider, der er med til at øge børnenes opmærksomhed på historieopbygning, rækkefølge, genfortælling og sammensatte ord. Til hver historie arbejdes der med bogstaver, g og b til "Guldlok og bjørnene", p til "Pandekagen" og så videre. Der fokuseres på begyndelsesbogstavet og lydene. Bortset fra v, x og z stifter børnene bekendtskab med alle bogstaverne.

Efter hver historie kan de give deres mening til kende ved at vælge mellem tre smileys.

I slutningen af elevbogen findes et par sider med bogstavøvelser til både små og store bogstaver.

Kæmpebogen er virkelig en kæmpe bog, opslået måler den 60 gange 84 centimeter. Bogen har spiralryg, så det, størrelsen til trods, er let at bladre i den. En meget lækker og indbydende bog med flotte farver og dejlige illustrationer. Ud over illustrationerne til de ni historier, som findes i elevbogen, indeholder kæmpebogen også rim og remser samt kunstbilleder.

Et rigtig dejligt materiale, som børnehaveklassebørnene vil nyde at arbejde med.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.518 andre er allerede tilmeldt