0   78

Danskernes skolegang i 100 år

I april opfordrede vi vores læsere til at sende gamle filmoptagelser til Danmarks Skolemuseum, som ville samle en kronologi over den danske skolehistorie. Nu kan du se resultatet af indsamlingen. Kunne du tænke dig at vide, hvordan det var at gå i skole, da din far eller mormor gik i skole? Det kan du måske finde svar på med hjælp fra dvd-udgivelsen »Danskerne på skolebænken«, som Substanz udsender til september. Se for eksempel, hvordan undervisningen foregik på landsbyskolerne, hvordan skolereformerne udspillede sig, og ikke mindst hvordan lærerens rolle har udviklet sig gennem tiderne. Dvden kan bestilles på www.dkhistorie.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen