0   186

SkoleBogForum på hele etagen

Besøg Folkeskolen på stand 244

Årets bogmesse i Forum i København foregår 12.-14. november. Hele første etage er fyldt med skolebøger. Folkeskolen er som sædvanlig med, og du er velkommen til at kigge indenfor til en snak om undervisningsmidler, anmeldelser og skolehverdag.

I år præsenterer vi »Skolebænken« landets eneste tv-magasin om skoleforhold, der produceres sammen med tv-kanalen dk4 og Dansk Skolemuseum. Ti udsendelser bliver det til i løbet af skoleåret, og hver gang bringes der masser af tilhørende artikler på folkeskolen.dk, hvor udsendelserne også kan genses.

Artiklen fortsætter under banneret

På SkoleBogForum kan du få en snak med nogle af bladets medarbejdere og blive guidet gennem funktionerne på folkeskolen.dk

Der kommer hvert år cirka 1.000 nye anmeldelser af undervisningsmidler og faglitteratur til på folkeskolen.dk

Kig op på første sal i Forum. Folkeskolens stand har nummer 244.

BogForum er åbent fra klokken 10 til 19 fredag-lørdag og 10 til 18 om søndagen.

Den er helt kanon

Søndag klokken 10.30 er Folkeskolens redaktør ordstyrer til en debat om en litterær kanon for folkeskolen på Forums scene.

Deltagere er professor Torben Weinreich, lektor Ingelise Moos, formand for Dansklærerforeningen Jens Raahauge og forfatteren Jens Smærup Sørensen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet