Frederiksberg-forældre stiller krav

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvilke konkrete tiltag har man tænkt sig at sætte i værk? Der er 27 børn i hver klasse i indskolingen. Deletimer og læsetræning må foregå på gangene. Situationen forværres løbende på grund af den stadige tilgang af elever. Der skal gøres noget ved den lokalemangel nu!

Delegationen fra 1.b fra den propfyldte Ny Hollænderskolen på Frederiksberg skød fra hoften, da de var til møde med kommunalbestyrelsen sidste mandag. Med sig havde de desuden et forslag om, at skolen kunne inddrage nabobygningen, som kommunen for tiden udlejer til Det Rytmiske Musikkonservatorium.

Bygningen passer lige til indskolingsafdelingen, mente forældrene. Formanden for børne- og undervisningsudvalget, Jan E. Jørgensen (Venstre), lovede at tage ud og kigge på forholdene allerede den 8. juni.

(Om de fyldte skoler på Frederiksberg, se også sidste nummer af Folkeskolen).

jvo