0   64

Bodil Christensen

Bodil Christensen var ansat ved Bringstrup Skole 1973-1991, Benløse Skole 1991-1992 og Vetterslev-Høm Skole 1992-1997.

På Vetterslev-Høm Skole har vi mistet en kær og højt skattet kollega. I en alt for ung alder har kræften taget Bodil fra os. Omkring juletid sidste år blev Bodil syg, og i august blev det klart, at Bodil ikke blev rask igen. Hun tog hjem fra sygehuset for at være hos sin familie den sidste tid, og den 10. oktober sov hun stille ind med sin familie omkring sig.

Artiklen fortsætter under banneret

Bodil var ikke alene en elsket, men også en højt skattet leder af børnehaveklassen. I kraft af sin personlighed og menneskelige varme skabte Bodil en atmosfære af tryghed i sine klasser. En tryghed, som gav børnene rum til at udvikle sig i, og under Bodils kyndige ledelse blev klassen ført frem til en både psykisk og intellektuel parathed, som gjorde overgangen til 1. klasse let og naturlig.

Bodil nød stor respekt og tillid blandt skolens forældre og personale, og især hendes kamp for dem, der havde det svært, vil blive husket af mange.

Med sit åbne sind og en høj grad af nærvær i sin omgang med både børn og voksne har Bodil sat sig uudsletteligt spor i vore hjerter.

Æret være hendes minde.

Personale, forældre og børn

Vetterslev-Høm Skole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet