0   128

Finn Laustsen

Det var et stort chok for kolleger, elever og forældre, da vi tirsdag den 2. april modtog meddelelsen om lærer og skolevejleder Finn Laustsens pludselige og alt for tidlige død. Finn blev kun 56 år.

Finn Laustsen kom til Løvvangskolen i Nørresundby i 1972 og markerede sig straks, idet han i løbet af fåår blev valgt som tillidsmand og senere som lærerrådsformand.

Artiklen fortsætter under banneret

Finn var en af de første, som gennemgik skolevejlederuddannelsen, og blev fra første færd en af skolens to skolevejledere. Gennem vejledningsarbejdet fik han bred kontakt med næsten alle de elever, som gennem tiderne har forladt Løvvangskolen, og han var vellidt af såvel elever som forældre.

Finn underviste de senere år overvejende i matematik og fysik/kemi, og han var i flere år beskikket censor i fysik/kemi.

I de seneste år udførte Finn også enkelte ledelsesopgaver. Han var i flere år skolens skemalægger, og i en kortere periode organiserede han vikararbejdet.

Vore tanker går til Ulla - vor kollega.

Æret være Finn Laustsens minde.

Kollegerne ved Løvvangskolen

Nørresundby


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet