Internet i børnehøjde

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

jabrahamsen@dlf.org

»Findes det, findes det her«, lød det gamle slogan for De Gule Sider. Om noget passer sloganet også på internettet, hvor man kan finde alle de oplysninger, man har brug for.

Nettet er blevet en mere og mere integreret del af de danske skolers hverdag, og det har udfordret måden, man hidtil har bedrevet skole på.

Danmarks Pædagogiske Universitet holder den 16. marts en konference med titlen »Internet i børnehøjde«, som handler om det skisma, nettets komme har føjet til læringsbegrebet.

Skal man retlede børn ud fra allerede afstukne forestillinger om, hvad barnet skal lære og lære at holde sig fra? Eller skal man bare slippe det løs i cyberspace og støtte det i at skabe sin egen læring?

Interesserede kan tilmelde sig på www.dpu.dk, hvor man også kan læse mere om konferencen. For yderligere spørgsmål om konferencen kontakt lektor Niels Kryger på kryger@dpu.dk

Tilmeldingsfristen er 2. marts. Det koster 600 kroner at deltage.