Debat
0   290

DLF blev lidt fattigere

Niels Christian Sauer er en af de personer, jeg har både stor fornøjelse og stort udbytte af at være uenig med på mange punkter.

Niels Christian er en af de ganske få politikere i hovedstyrelsen, der gennem de sidste fire år tydeligt og klart har markeret sine fagpolitiske synspunkter. Han har især gennem sin utrættelige dis­kussionslyst forsøgt at bringe den fagpolitiske debat »ned på gulvet«, hvor den oprindelig hører hjemme en rosværdig indsats i en organisation, hvor den politiske diskussion næsten er forstummet, og hvor politisk u­enighed betragtes som faneflugt.

Artiklen fortsætter under banneret

Selv om jeg ikke stemte på ­Niels Christian, og selv om hans fagpolitiske holdninger og synspunkter ikke er mine, er jeg oprigtigt ked af, at han ikke blev valgt ind i hovedstyrelsen ved det netop overståede valg. Efter min mening blev DLF ved den lejlighed lidt fattigere.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ