Debat

DLF blev lidt fattigere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Niels Christian Sauer er en af de personer, jeg har både stor fornøjelse og stort udbytte af at være uenig med på mange punkter.

Niels Christian er en af de ganske få politikere i hovedstyrelsen, der gennem de sidste fire år tydeligt og klart har markeret sine fagpolitiske synspunkter. Han har især gennem sin utrættelige dis­kussionslyst forsøgt at bringe den fagpolitiske debat »ned på gulvet«, hvor den oprindelig hører hjemme en rosværdig indsats i en organisation, hvor den politiske diskussion næsten er forstummet, og hvor politisk u­enighed betragtes som faneflugt.

Selv om jeg ikke stemte på ­Niels Christian, og selv om hans fagpolitiske holdninger og synspunkter ikke er mine, er jeg oprigtigt ked af, at han ikke blev valgt ind i hovedstyrelsen ved det netop overståede valg. Efter min mening blev DLF ved den lejlighed lidt fattigere.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler