Debat
0   164

Fremskridtet længe leve

Fremskridtet længe leve, ikke? Først indførtes regnemaskinen i matematikundervisningen, hvilket medførte, at kun de færreste lærte at regne, derpå computeren, hvilket var medvirkende årsag til, at kun få lærte at skrive. Historie og kristendomsundervisning skal børnene ikke lære meget af, for danskens rødder ligger hos Brøndby og FCK, og »vi ligger nummer 1«. Og gid det var så vel, for internationale undersøgelser viser, at vi skraber bunden, på trods af at vi pladrer begavede elever og fjolser sammen i en pærevælling. Gid fremskridtet leve langfra længe.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen