Debat

Westrup er ikke målgruppen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har med stor interesse læst Annette Westrups anmeldelse af »Pige og Dreng« og »Klar parat start«, der er to gratis bøger til sundheds- og seksualundervisningen i 6. til 9. klasse.

Udarbejdelsen af begge bøger, med hensyn til både indhold og udseende, er foregået i tæt samspil med Foreningen Sex og Samfund, Sexualisterne og Lysthuset i Århus. Endvidere har 250 folkeskoleelever omkring i landet givet deres bidrag og kommentarer.

Et »almindeligt og kontant« svar er ikke, hvad eleverne synes, jeg giver til de omkring 300 e-mail, jeg modtager om ugen. Og de »små gnidrede lejrskolefotos« er elevernes egne. Pastelfarverne har eleverne valgt, for det er sådan, elever i den aldersgruppe gerne vil læse om kærester, kærlighed og den første gang.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Så, undskyld Annette Westrup, du er altså ikke i målgruppen og bøgerne er i øvrigt meget efterspurgte.