Uskolet
0   15

Ny minister for læreruddannelsen indsat, mens alle snakkede crop tops

Meget tyder på, at der er blevet indsat en ny uddannelses- og forskningsminister på et eller andet tidspunkt for nylig. Den tidligere minister for blandt andet læreruddannelsen, Ane Halsboe-Jørgensen, er i hvert fald blevet set med en ny titel, og samtidig har flere embedsfolk bemærket, at en ny kollega er begyndt at gå rundt ovre i ministeriet: "Ung fyr. Virker sød og rar - Jesper, tror jeg, han præsenterede sig som".

Vurderingen er nu, at ministerrokaden må have fundet sted, mens vi alle sammen havde travlt med at diskutere crop tops.

Artiklen fortsætter under banneret

"Det var jo nogle hektiske uger, og vi havde nok fokus et andet sted", indrømmer departementschefen. "Men pludselig var Ane væk, og så begyndte denne, hvad var det nu, Jesper altså at møde op til vores morgenbriefinger og så videre, det er jo spændende nok".

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ