Uskolet
0   18

Rapport: Utroligt dum beslutning om nationale test skyldes massivt fagligt efterslæb i ministerium

Det faglige efterslæb i Børne- og Undervisningsministeriet på grund af coronanedlukningerne svarer til flere måneders aktivt politisk arbejde og almindelig tankevirksomhed. Sådan lyder vurderingen i en ny rapport, der anbefaler at tildele det absolut højeste prioritet at skaffe ministeriets styrelser, nævn, råd, udvalg, hele embedsværk og ikke mindst ministeren selv hurtigst muligt tilbage til noget, der ligner en normal hverdag.

"Der er i den nuværende situation grund til at råbe vagt i gevær", kommenterer en observatør, som forudser, at der må afses betragtelige midler til at kompensere for de faglige huller. Det er blandt andet ministeriets krav til landets skoler om at gennemføre de nationale test på trods af de uoverskuelige aktuelle betingelser, der ses som et tegn på, hvor slemt det står til.

Artiklen fortsætter under banneret

"Der har utvivlsomt været grund til blinkende advarselslamper tidligere", mener observatøren, "men denne sag synes endegyldigt at bekræfte, at man inde i ministeriet under de mange ugers nedlukning ganske enkelt er blevet dummere".

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ